Alkalmazás utoljára frissítve: 2019.04.04

Üzenet adatai

Üzenet adatai

Csatolandó dokumentum: adásvételi szerződés.

Lakásbiztosítás esetében adásvételi szerződés másolata, halasztott díjfizetési megállapodás esetén a birtokbaadási jegyzőkönyv másolata.
Kérjük töltse ki a szükséges formanyomtatványt és adja meg szerződésszámát és az új címet.
Életbiztosítási szerződés esetén kérjük a 12153 számú (2015.07.01.) nyomtatványt, vagyonbiztosítási szerződés esetén a 14236 számú (2015.07.01.) nyomtatványt kitöltve csatolni szíveskedjen.
Kérjük töltse ki a szükséges formanyomtatványt, adja meg szerződésszámát és küldje meg részünkre a lakcímkártya másolatát.
Életbiztosítási szerződés esetén kérjük a 12153 számú (2015.07.01.) nyomtatványt, vagyonbiztosítási szerződés esetén a 14236 számú (2015.07.01.) nyomtatványt kitöltve csatolni szíveskedjen.
Csatolandó dokumentumok: a hitelt folyósító pénzintézet által kiadott igazolás, engedményezési nyilatkozat, mely tartalmazza az érintett szerződésszámot, a hitel összegét, a hitel kezdetét és lejáratát, valamint a hitelszámot.
Társasház esetén: A lakóközösség / közös képviselő, írásos hozzájárulása szükséges.
Csatolandó dokumentumok: hitelező igazolása (tartalmazza a szerződés vagy ajánlatszámot és a hitelszámot) a hitel visszafizetésről.
A kedvezmény igénybevételéhez kérjük, hogy kézzel aláírt nyilatkozatát megküldeni szíveskedjen.
Gyermek szorzó igénybevételéhez kérjük tűntesse fel a gyermek nevét, születési idejét, édesanyja nevét.
Társasági szorzó igénybevételéhez a munkavállalói igazolvány vagy munkáltatói igazolás másolatának megküldése szükséges.
Csatolandó dokumentumok: a szerződésben megjelölt szerződő és biztosított vagy biztosítottak által aláírt nyilatkozat, mely tartalmazza az érintett szerződésszámot.
Tartalma: kedvezményezettség fajtája, mértéke, mely módozatra kerül megjelölésre, régi kedvezményezett vagy kedvezményezettek adatainak feltüntetése, új kedvezményezett vagy kedvezményezettek adatainak pontos megjelölése (neve, születési neve, anyja neve, születési ideje, születési helye, adóazonosítója).
E- elérés
H- halál
R-rokkantság

Kérjük a 12153 számú (2015.07.01.) nyomtatványt kitöltve csatolni szíveskedjen.
Csatolandó dokumentumok:
a szerződő és biztosított (biztosítottak) írásbeli nyilatkozata, mely tartalmazza az érintett szerződésszámot, a régi és az új portfólió – eszközalapot, több eszközalap – választás esetén, az arányok pontos megjelölését. Használandó nyomtatvány 12558. számú nyomtatvány. A portfólióváltást a 2010/85. sz. vezérigazgatói utasítás 4.3.2. pontja szabályozza.
A mögöttes ingatlanbefektetési alap 2010. augusztus 16-án megváltoztatta a visszaváltási szabályait, ezt követően összeghatártól függően 50 millió forintig a T+20. munkanapon, 50 millió forint felett a T+90. munkanapon teljesítették a megbízásokat. Legutóbbi módosítás következtében 2010. december 11-étől a visszaváltási megbízás teljesítésének időpontja egységesen T+20 munkanap lett. 2011. március 1-jétől társaságunk módosítja a Magyar Ingatlan Eszközalapra/Portfólióra vonatkozó visszaváltási szabályait és a mögöttes ingatlanalap visszaváltási szabályaihoz igazítja azokat.

Kérjük a 12558 számú (2015.07.01.) nyomtatványt kitöltve csatolni szíveskedjen.
Kérjük válassza az alábbi linket, és az oldal a dokumentumigénylési aloldalra irányítja Önt!

Dokumentumok igénylése>>
Kérjük válassza az alábbi linket, és az oldal a dokumentumigénylési aloldalra irányítja Önt!

Dokumentumok igénylése>>

Amennyiben sürgősen szüksége lenne nemzetközi zöldkártyára, kérjük keresse fel legközelebbi ügyfélszolgálati irodánkat. Irodáink listáját megtalálhatja itt.
Kérjük válassza az alábbi linket, és az oldal a dokumentumigénylési aloldalra irányítja Önt!

Dokumentumok igénylése>>
Kérjük, hogy aláírásával ellátott felmondását a szerződésszám feltűntetésével csatolva megküldeni szíveskedjen.
Szerződéshez kapcsolódó dokumentumainak feltöltésekor kérjük, hogy az ügyszámot, kárhoz kapcsolódó dokumentumainak feltöltésekor pedig az ügyszámot és szerződésszámot szíveskedjen előkeresni.
Kérjük válassza az alábbi linket, és az oldal a bejelentett károk ügyintézése aloldalra irányítja Önt!

Bejelentett károk ügyintézése >>
Kérjük, az üzenetben adja meg Multipont kártyaszámát és annak a szerződésnek a számát, mellyel kapcsolatban észrevétele van.
Dokumentumok csatolása
A megengedett formátumok: pdf,jpg,jpeg,tif
A legnagyobb megengedett fájlméret (összesen): 15 MB
A kapcsolatfelvétel megkönnyítése érdekében kérjük, adja meg telefonszámát.
 
 

Hibajegyzék

Tudomásul veszem, hogy a kár, illetve szolgáltatási igény bejelentése, annak rendezése során megadott adatok kezelésének a célja a szolgáltatási igény elbírálása, a kárrendezési eljárás lefolytatása, a biztosító szolgáltatásának teljesítése. Az adatkezelésre vonatkozó részletes szabályokat a biztosító honlapján (www.groupama.hu), valamint ügyfélszolgálati irodáiban elérhető Általános adatvédelmi információk tartalmazza.

 
Small login
Bejelentkezés

BELÉPEK
Kérdése van? Segítünk! Telecenter 06 1 467 3500 Írjon nekünk! Kérje üzletkötőnket! Ügyfélszolgálat
kereső