Frissítés dátuma: 2022. 02. 25.

Utasbiztosítás

  

FIGYELEM!

Tájékoztatjuk utasbiztosítással rendelkező ügyfeleinket, hogy átmenetileg az utasbiztosítás meghosszabbítása online felületünkön nem működik. Utasbiztosítás meghosszabbításával kérjük, az utasbiztosításuk lejárata előtt hívják Telecenterünket + 36 1 467 3500 telefonszámon, hogy kollégáink segítséget tudjanak nyújtani.

 

  
  

RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY

A kialakult háborús helyzet miatt a Groupama Biztosító Felfedező utasbiztosítási termékei nem érvényesek Ukrajna területén a 2022. február 24-i vagy azt követő utazások esetén (a vonatkozó szerződési feltételek rendelkezései alapján). Kérjük, utazás előtt minden esetben keresse fel a Konzuli Szolgálat honlapját, és tájékozódjon az aktuális helyzetről!

 

  
  

KORONAVÍRUSSAL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÁS

A koronavírus-járvánnyal kapcsolatban ezúton tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a Groupama Biztosító továbbra is a biztosítási szerződésben foglalt feltételek szerint jár el.

 

    Részletek >>

  
  

UTASBIZTOSÍTÁS DÍJKALKULÁCIÓ ÉS KÖTÉS

Kösse meg utasbiztosítását 10%, 20% vagy akár 50% kedvezménnyel, utazás előtt akár 1 perccel a Groupamadirekt.hu-n!

 

▶    Utasbiztosítás kalkulátor és biztosításkötés >>

    Aktuális kedvezményeink és termékinformációk >>

  
  

UTASBIZTOSÍTÁS TERMÉKINFORMÁCIÓK


A GroupamaDirekt utasbiztosítási csomagjai kedvező díjért nyújtanak biztos hátteret a külföldre utazók számára. Válassza ki Prémium vagy Komfort utasbiztosítási csomagjaink közül az Ön számára leginkább megfelelőt!

    Aktuális kedvezményeink és szolgáltatásaink >>

  
 
Kérdése van? Segítünk! Telecenter 06 1 467 3500 Írjon nekünk! Kérje üzletkötőnket! Ügyfélszolgálat
kereső